Apartmani Nera okruženi su zelenilom i nalaze se u Podstrani. Na raspolaganju su klimatizirane smještajne jedinice, besplatni bežični pristup internetu, besplatno parkiralište, terasa i oprema za roštilj. Plaža je udaljena svega 10 metara, a gostima su dostupne ležaljke i suncobrani.

Svi apartmani i studio uključuju TV s kabelskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Sve smještajne jedinice imaju vlastitu kupaonicu. Većina sadrži balkon s pogledom na more.

Razni restorani, trgovina prehrambenih proizvoda i stajalište lokalnog autobusa smješteni su 100 metara od apartmana Nera. Drevni grad Split udaljen je 8 km, a Zračna luka Split 30 km.

Apartmani Nera

Podstrana je smještena na slikovitom ekološki očuvanom istočnom dijelu Splitsko-dalmatinske županije, 8 km nadomak Splitu. Licem okrenuta moru prostire se podno 533 m visokog brda Perun, uzdužno prateći 6 km dugu razvedenu obalu. Stanovnici Podstrane baštine kraj prirodne ljepote, blage klime i slikovitih krajobraza. Nosi obilježja mediteranskog podneblja, slojevite kulturno-povijesne baštine i bogate tradicije u pulsiranju sa suvremenim ritmom života.